Q Switch


Q Switch on Q järjestelmän oma digitaalinen kytkin, joka ohjaa veneen laitteita. Valot, pumput ja tuulettimet kytketään Q Switchiin, joka yhdistää ne Q Paneeliin. Q Paneelilla on helppokäyttöinen Veneen hallinta -sovellus, jossa laitteita voidaan kääntää päälle ja pois.

Q Switch on suunniteltu erityisesti helppoa kustomointia silmällä pitäen. Q Paneelin sovellus on helppo päivittää eri venemalleihin mekaanisen kokonaisuuden pysyessä samana. Tämä vähentää uudelleensuunnittelun kustannuksia ja nopeuttaa uusien venemallien suunnittelua. Q Paneelin suurella kosketusnäytöllä on myös mahdollista esittää paljon sellaista tietoa, joka mekaanisien kytkinten tapauksessa jää piiloon.

.

Tuetut laitteet


Navigointivalot Sisävalot Tuulettimet Stereo Jää-/kylmäkaappi
  • Navigointivalot
  • Sisävalot
  • Tuulettimet
  • Stereo
  • Jää-/kylmäkaappi


Veneen hallinta -sovellus


Veneen hallinta -sovellus on Q Paneelin näytöllä aina vain yhden kosketuksen päässä: Veneen hallinta -symbolia koskettamalla sovellus liukuu minkä tahansa sovelluksen päälle. Sovellus sisältää helpon päälle/pois -kytkimen kaikille laitteille sekä liukusäätimen laitteille, joiden voimakkuutta (esim. valo tai ääni) on mahdollista säätää.

Sovelluksen sisältö räätälöidään aina venemalli- ja -valmistajakohtaisesti. Päivityksiin ei tarvita mekaniikan tai elektroniikan uudelleensuunnittelua, joten kustannukset ja kehitysaika pysyvät kurissa. Lisätietoja Q Paneelin teknisistä ominaisuuksista löydät Q Paneeli -sivulta.


Case: Askeladden C-Command


Q Switch esiteltiin vuonna 2017 norjalaisen Askeladdenin C83 Cruiser TSI veneessä nimellä Askeladden C-Command (Askeladdenille räätälöity Q järjestelmä). Kyseinen venemalli ja C-Command saavuttivat niin suuren suosion, että Askeladdenin oli lisättävä tuotantomääriä heti julkaisun yhteydessä. Ota meihin yhteyttä, ja aloitetaan uusi menestystarina!

Ota yhteyttä