Q Kaukosäädin


Q Kaukosäädin on Q Paneelin kätevä lisälaite. Sen avulla voit käyttää järjestelmän toimintoja koskematta näyttöön.

Q Kaukosäätimen ergonominen muotoilu mahdollistaa kaikkien toimintojen käytön vain yhdellä kädellä, jolloin toinen käsi jää vapaaksi. Säädintä on helppo käyttää myös hanskat kädessä. Kaukosäädin on mahdollista kiinnittää veneen rattiin tukevalla kiinnikkeellä, jolloin molemmat kädet on helppo pitää ratissa esim. kovassa merenkäynnissä. Q Kaukosäädin onkin korvaamaton apu vaativissa olosuhteissa.


.

Sopii oikea- ja vasenkätisille


Kaukosäädin kiinnitetään rattiin tukevalla pidikkeellä, joka sopii yhtä hyvin kummallekin puolelle rattia. Kaukosäätimen symmetrinen muoto on helppokäyttöinen sekä oikea- että vasenkätisille.Kymmeniä toimintoja


Q Kaukosäätimessä on vain kuusi nappia, mutta yhteensä säätimeen mahtuu kymmeniä toimintoja. Eri toimintoihin pääsee käsiksi kaukosäätimen tiloja vaihtamalla: paina kaukosäätimen Tila-nappia, ja muiden nappien takaa löytyvät toiminnot vaihtuvat.

Kaikissa Q-laitteissa on Navigointitila, mutta jotkin tilat, kuten Uistelutila, vaativat tiettyjä lisälaitteita. Ota meihin yhteyttä, niin saat lisätietoja Q Kaukosäätimestä ja järjestelmän muista ominaisuuksista.

Ota yhteyttä

Tilat


Navigointi Uistelu Media
  • Navigointi
  • Uistelu
  • Media