järjestelmä


Q Experience on älykäs, koko ajan laajentuva navigointijärjestelmä. Se muodostuu veneeseen ajotietokoneen lailla integroituvasta Q Paneelista, veneen toimintoja ja laitteita ohjaavasta Q Switch -laitteesta ja kätevästä Q Kaukosäätimestä, jolla voit käyttää järjestelmän toimintoja etänä. Kolmannen osapuolen laitteet, voidaan liittää järjestelmään NMEA2000-yhteensopivien väylien kautta.Q Paneeli


Q Paneeli on veneeseen integroituva, älykäs navigointinäyttö, josta on tällä hetkellä saatavilla kolme kokoa. Laitteelta löytyy helppokäyttöiset sovellukset veneen toiminnoille, kuten Kartalle, Mittaristolle, Sääpalvelulle ja veneen dokumenteille. Q Paneelissa on 3 mm paksu, polarisoitu kosketusnäyttö, joka hylkii sekä vettä että naarmuja.

Lue lisää

Q Switch


Uusien venemallien kehittäminen voi olla hidasta ja kallista. Q Experience halusi nopeuttaa ja järkeistää prosessia, jotta uusien veneiden kehittäminen olisi helpompaa ja innovaatiot saadaan markkinoille nopeammin.

Ratkaisuna Q-tiimi kehitti Q Switch -laitteen, jolla veneen toimintoja, kuten valoja, pumppuja, tuulettimia ja stereoita, voidaan ohjata Q Paneelin näytöltä käsin. Järkevä konsepti ja huipputeknologia tekevät Q Switch:istä ylivertaisen ratkaisun vanhoihin järjestelmiin verrattuna.

Lue lisää

Q Kaukosäädin


Q Kaukosäädin on kätevä apuväline Q Paneelin käyttöön. Kaukosäädin mahdollistaa järjestelmän toimintojen käyttämisen ilman kosketusnäytölle kurkottelua. Kaukosäädin kiinnityy esim. veneen rattiin kestävällä kiinnikkeellä, jolloin voit ohjata Q Paneelia ja pitää samalla molemmat kädet ratissa.

Lue lisää